Het gat: de waterstand

Het lijkt wel of het water niet kan wachten om terug te keren voor het C.S., het IS er al bijna. Of eigenlijk helemaal, al is het een dun laagje. De werkers lopen schijnbaar over het water dat gewoon niet meer weg wil. Toch zal het nog wel even duren voordat de rondvaartboten er weer varen, want al gaat het werk gestaag door, het ziet er niet naar uit dat het morgen al volledig terug stroomt.

Ik vind dit soort mega-projecten ontzettend interessant, en leuk om te fotograferen. Het heeft in mijn ogen altijd iets gezelligs, je hebt ook echt het idee dat de werkers daar absoluut niet tegen hun zin werken. Een tijdje terug zag ik er een paar elkaar fotograferen, het is natuurlijk ook een pracht locatie, en niemand loopt er met een sacherijnige smoel rond.

Ik was daar afgelopen dinsdag en was op slag mijn eigen sacherijnige bui kwijt toen ik dit zag, fotografie is therapie, zeg ik altijd.

groetjes

rené

Dit heeft toch iets gezelligs, niet?
En dit ziet er ook niet vervelend uit.
Goed gemutst, of beter gezegd: goed gehelmd.