Het Amsterdamse bos

Toen ik naar het Amsterdamse bos fietste was ik vergeten dat je de sluizen over moest en zo kwam ik per ongeluk bij De Nieuwe Meer terecht. Ik dacht dat ik misschien wel via de westkant het bos in kon, alle wegen geprobeerd, maar dat lukte niet. Uiteindelijk toch de sluis over dus. Maar daarom eerst wat foto’s van De Nieuwe Meer. Misschien hoort dat trouwens officieel ook wel bij het Amsterdamse bos bedenk ik nu.

Ik had al verteld dat ik veel paddenstoelen had gefotografeerd maar dat de variatie in soorten wat tegenviel. Dat bleek dus bij nader inzien wel mee te vallen zoals je kunt zien. Maar bijvoorbeeld geen enkele rood-met-witte-stippen-paddenstoel gezien. Ook een vriendinnenstel was al opgevallen dat die er in het Amsterdamse bos gewoon niet waren dit jaar.

groetjes

rené

Brrrrrrrrrrrrrrrrrr
Er waren vier zandsculpturen te zien.

VANAF HIER ZIJN DE FOTO’S IN HET AMSTERDAMSE BOS GEMAAKT:

Vanaf het Amsterdamse bos richting Nes en weer terug langs de Amstel. Hier mijn gebruikelijke buizerd die ik niet ongefotografeerd kon voorbij rijden.