Groote Keeten: twee keer

Een van de strekdammetjes. Ze zaten meteen vol vogels, vooral meeuwen, als ze droog kwamen te staan bij eb: vol fruits de mer.

Gisteren voor de tweede keer in een week tijd naar het strand van Groote Keeten geweest. Dat is zo langzamerhand wel ons favoriete plekje aan de kust. Het is er rustig en de strekdammetjes zij geweldig om te fotograferen. En te bekijken natuurlijk.

Twee keer de afgelopen tijd dus, de eerste keer ben ik ook nog in mijn eentje het duin op geweest om planten te fotograferen en de beestjes die hun bloemen kwamen bezoeken.

Gisteren was de warmste van de twee dagen dat we er waren, we hebben daarom ook een hele tijd in de branding gelegen, echt het paradijs. Ik heb zelfs een zeehond gezien maar die kon ik helaas fotografisch niet te pakken krijgen. Voor de rest wel alles kunnen fotograferen wat ik wilde.

Groetjes

rené

Steenloper
Wat zien ik………….
Wulpen
Steenloper
Wulp
Hij leefde nog, maar niet lang meer waarschijnlijk.
Steenloper
Steenlopers, ik vond ze prachtig.
Nog even met de schilder hiervan gesproken