Groote Keeten revisited

De enige strandtent daar. We hadden een vaag plan om daar te gaan eten, maar hij sloot om 18.00 u., wat wij een beetje een vreemde tijd vonden, gewend aan Zandvoort waar we vaak ‘s-avonds op het strand eten.

Woensdag naar het strand van Groote Keeten geweest, bij Callandsoog. Het was er redelijk stil, misschien omdat het niet echt warm was. Maar we wisten dat je daar in duinpannetjes kon liggen en we vonden een hele lekkere, precies de goede temperatuur.

Het strand heeft strekdammetjes waar je op kan als het eb is, en de tweede keer trokken we toch maar wat kleren aan omdat het de eerste keer wel wat fris was geweest. Het wemelt op die dammetjes van leven, vooral de krabben vond ik geweldig, ook al omdat ik die redelijk kon fotograferen natuurlijk.

Voordat we het wisten was het 18.00 u., en aangezien het 1,5 uur rijden is werd het een latertje. Geen zin meer om te koken, dus we zijn weer eens naar Kam Yin, de Chinees op de hoek van de Warmoesstraat gegaan. Na zoveel jaar herkenden ze ons, dat was echt ontzettend leuk, een soort thuiskomen.

Groetjes

rené

Bonte strandloper.
Noordse stern waarschijnlijk.
De eerste krab die we zagen was dood, maar daarna waren ze allemaal levend.
Een heel klein visje te pakken.
Fata Morgana.