Gracias por la vida

Foto’s van mijn tuin van woensdag.

Ik was net begonnen een rupsje te fotograferen toen ik gebeld werd. Hij liep op mijn tafel en toen heb ik er even een koffiekopje overheen gezet om rustig te kunnen praten. Na het gesprek duurde het heel lang voordat hij er eindelijk uit kwam, wat ik nogal vreemd vond want de uitgang leek me niet moeilijk te vinden. Uiteindelijk sjeesde hij met een rotgang over mijn tafel en de tuin in.

Het stikt momenteel van de insecten, die zijn allemaal uit hun eitjes of coconnetjes gekropen met dit mooie weer. Ik reken er op want ik neem steeds mijn macro-lens mee nu.

Groetjes

rené

HIERHEEN!!!!
Eindelijk de uitweg gevonden.
Wat zijn ze mooi.
Druppel op vrouwenmantel.
Clematis
Clematis
Gele klaproos
Ik weet niet hoe deze heet
Hele kleine bloempjes heeft hij
Dit is een bloemetjes van de Heggerank die werkelijk aan het woekeren is, heel blij mee
Hiermee zet de Heggerank zich vast aan alle struiken waar hij in klimt
Gisteren dacht ik voor het eerst: ik moet eens een insectenboek kopen, ik weet van bijna geen insect de naam.
Deze bijvoorbeeld, voor zover ik me herinner nooit in mijn tuin gezien.
Dansende grote muggen.
Even uitrusten.
Gracias por la vida.