Glas

Ik woon klein maar dat valt eigenlijk niet zo op omdat ik aan de straatkant maar liefst 12 ramen heb. En er zijn drie ramen die twee vensters hebben, dus eigenlijk heb ik 15 ramen. Er is maar 1 raam waar doorheen ik foto’s maak, en dat is zo’n klein raam. En wat gebeurde er: juist dat ene raam, dat net als de rest dubbel glas heeft, kreeg vocht aan de binnenkant waardoor ik er nauwelijks nog foto’s doorheen kon maken.

Nou ben ik niet zo van het regelen, ik laat de dingen graag op zijn beloop, maar het werd erger en erger en toen heb ik maar actie ondernomen. Ik was eigenlijk verbaasd dat de woningbouwvereniging zonder eerst te komen kijken opdracht gaf aan een glaszetter om het raampje te vervangen. Dubbel glas, dus het duurde even, maar nu zit er een nieuw raampje in.

En ik kan weer leuk foto’s maken vanuit mijn bank.

Zou het toeval zijn dat Rembrandt ook iets met zijn ramen had? Hij is dus ook aan het verbouwen, ietsjes meer dan ik, maar met hetzelfde effect want ik las dat er 30% meer Rembrandt zou komen. Ik dacht trouwens dat hij al lang was opgehouden, maar dit terzijde. Die ramen hebben in elk geval wel hetzelfde effect als bij mij, want ik denk dat ik zeker ook 30% meer foto’s vanuit mijn heldere raam kan maken, want het was de laatste tijd echt behelpen.

Groetjes

rené

Tot 18 maart wordt hier gewerkt aan 30% meer Rembrandt !!
Nou, dan maar zo……….
Maar hij heeft wel concurrentie van Vermeer……
Rembrandtlicht.
Ik moest even kijken, maar het is de spiegeling van een rek met ansichtkaarten dat buiten die toeristische sigarenzaak staat vlakbij het Rembrandthuis..
Trappetje naar zijn huis.