Gisteren aan het IJ

Ik krijg het steeds beter te pakken dat nieuwe fotobewerkingsprogramma. Ik had besloten er even elke dag mee te werken zodat het wat steviger in mezelf geworteld zou raken, dus meteen weer een blogje gemaakt.

Ik ging gisteren naar mijn tuin maar er lagen twee cruiseschepen en ik ben gewoon aan de noordkant van het IJ daar tegenover op een bankje gaan zitten. Ik weet niet of ik dat zonder mijn telecompactje ook gedaan zou hebben, maar nu bleef ik in elk geval zeker 1,5 uur daar zitten kijken en genieten, me verbazend over wat ik allemaal zag door die sterke telelens van dat cameraatje.

Groetjes

René

Voorbijvarend gesprek.
Muziekgebouw.
Met deze man heb ik een tijdje gekletst.
Voorbijvarende schrootboot.
Lopend over de Jan Schaefer-brug.
Hotel Jakarta op het Javaeiland.
Even kennis maken met de mensen op de vorige foto!!!
Ja zo dichtbij kon ik de schoonmaker van de vorige foto halen!!!!