Foto´s uit mijn tuin

Onderweg naar de roos.

Mijn tuin is echt geëxplodeerd, ik moet nu met pijn in het hart takken afknippen die er mooi bij staan maar waardoor ik niet meer over mijn paadje kan lopen. Maar ik vind het prachtig, dat wel, ik hou van die wildernis. En ZO wild is het nou ook weer niet.

Ik zie momenteel weinig vogels, maar wel insecten en vooral de bijen zijn en masse aanwezig, vooral door mijn bloeiende Deutzia, hoewel die al begint uit te vallen.

Het is echt een rozenjaar, al mijn rozenstruiken op één na doen het goed. Van een appeloogst zal dit jaar geen sprake zijn: al de bloesems zijn opgegeten door rupsjes die in een soort cocon van spinneweb-spul naar hartelust alles weggeknabbeld hebben.

groetjes

rené

Een rozenkruiper
Wat voor kleur kindertjes zouden ze krijgen?
Een van de allervreemdste bloemen die in mijn tuin staan
In de Clematis
Nou, als DIT geen ware liefde is……..
Prachtig en schadelijk zou je kunnen zeggen, maar dat laatste geldt in mijn tuin niet
Blij met de bij
Rauwkost
Smakelijke appelbloesem.
Als het een koe was zou het een lakenvelder zijn.