Equinox

En dit is nog alleen maar wat wij zien als niet-intimi……

Om deze eerste lentedag te vieren heb ik nog eens extra mijn best gedaan op dit fotoblogje met foto’s vanuit mijn woning.

Hoewel er natuurlijk wel patronen te ontdekken zijn blijft het toch naar mijn gevoel heel gevarieerd.

De foto’s zijn voornamelijk van de afgelopen tijd, hoewel er ook twee bij zijn die iets eerder zijn genomen.

Iedereen een mooie, maar vooral betekenisvolle lente toegewenst.

Kosmische gebeurtenissen als de equinox en zons- en maansverduisteringen schijnen allemaal invloed op de aarde te hebben, en omdat wij als mens deel van de aarde zijn ook op ons. De aarde is een levende entiteit en zit momenteel in een versneld proces van bewustzijnsverhoging, daarbij geholpen door allerlei kosmische invloeden dus, en het gedeelte van de mensheid dat daarvoor open staat gaat daarin mee.

Op youtube vind je allerlei bespiegelingen over juist DEZE equinox. Die zou namelijk een heel betekenisvolle zijn voor de bewustwording van aarde en mensheid. Het verdwijnen van oude angsten, toename van heldere inzichten op geestelijk gebied, toename van innerlijke kracht. De mogelijkheid tot innerlijk ontwaken tot de vijfde dimensie zou een echte “boost” kunnen krijgen, waardoor het besef van EEN-zijn van alles, en DE Liefde, kan ontwaken of versterkt worden. Maar alleen voor degenen die zich daarvoor openstellen, begrijp ik.

Meditatie helpt daarbij, geluidsfilmpjes van een bepaalde hoeveelheid herz kunnen ook helpen bij het verhogen van de vibratie waardoor de ontvankelijkheid voor 5D invloeden (Liefde, eenheid, empathie) groter wordt. Ik luister al de hele avond naar healing sounds op youtube. Het is nu ik dit schrijf 00.15 u. en ik ga hierna mediteren, ik zal morgen nog even hier neerzetten of ik wat gemerkt heb. Het precieze tijdstip van de equinox is 4.06 u., maar daarna doet de versterkte invloed zich nog een paar weken gelden. Ik blijf niet op tot 4 uur want ik wil morgen gaan fietsen, richting Ilpendam en dan door naar het Twiske is het plan.

Eerlijk gezegd heb ik er niks van gemerkt, behalve dan dat ik ermee bezig ben geweest, wat een goed gevoel gaf.

Klinkt natuurlijk voor veel mensen als de totale zweverigheid, maar niet voor mij. Ik voel echt dat ik, al een tijdje trouwens, in een veranderingsproces zit, al begrijp ik maar half wat er gebeurt.

Groetjes

rené

Kijk, daar dus, aan de Jodenbreestraat. Zelfs zonder de mooie wittelicht-reflectie van de theaterschool werd hij de kunstenaar bij uitstek van het licht, die Rembrandt.
Ik kende hem vroeger alleen als IT-er, en net als ik altijd tamelijk saai gekleed. Maar hij zei me vorige week dat hij ook kunstnaar was geworden, en als zodanig zelfs een gemeente-opdracht had binnengesleept! Dus wie weet wat mij nog te wachten staat.
De laarsjes waren eigenlijk voor de plassen bedoeld, maar dit vonden ze ook leuk.
Ik zie en fotografeer hem hier vaker, is echt een acrobaat.
ALS je dan kunstbloemen koopt, doe het dan meteen maar goed, dacht deze vrouw.
Schattige Schotse rokjes.
Hilarische dames.
Hoewel ik sleutels in zijn linkerhand zie snap ik toch niet hoe je zo’n eenwieler op slot zet, ik zie nergens iets wat op een slot lijkt.
Mmmmmmmmmmm…..
Mmmmmmmm……..of is het echte hond?
“Badass” staat er net boven de klep. Het andere woord kan ik niet lezen.
Ligdriewielerfiets, of is het driewielerligfiets?
DE toeristische trekpleister van Amsterdam.
Daar kunnen ze wel een weekje van naar de Canarische eilanden.
Toevalstreffer.
Hello Fresh. Tenminste, dat staat er op zijn jas.
Ik had geloof ik toch liever rose dan groen gehad……
Dikke mensen lijken wel meer plezier te hebben vaak.
Wijzerloze GEB klok op gemotoriseerde Fiat-bakfiets.