ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr. 72

Ja op facebook heb ik dit al eens herhaald, maar hier geloof ik nog niet. Het is een van mijn leukste ervaringen ooit, dus mocht je dit al kennen is dat niet zo erg. Heel voorzichtig heb ik mijn cameraatje toen voor de dag gehaald, met een schuin oog de instelling wat veranderd en op de gok foto’s gemaakt met mijn camera omgekeerd. Was heel blij dat het nog redelijk gelukt bleek te zijn. Ik wist ook niet, toen ik dat deed, wat er op mijn hoofd zat, dat zag ik pas later, op de foto’s en op een filmpje dat ik ook met die camera gemaakt heb, toen het beestje al was weggevlogen!!! Ik kan me niet herinneren of ik een uitklapschermpje op mijn cameraatje had en of ik dat gebruikt heb, maar als dat zo was was het in ieder geval heel onduidelijk wat er zat.

Ik zag trouwens net op youtube dat als je mijn naam intikt je het filmpje kan vinden. Het bleek ondertussen al door 5200 mensen bekeken te zijn!!

Het blog is van 19 mei 2016 en heet:

SELFIE MET MEZENJONG

Vanmiddag bij Durgerdam.

Zo’n mezenjong heeft nog niet geleerd dat hij bang moet zijn voor mensen.

En mijn schedel is is een beetje pluizig, precies zoals het nestje thuis.

Moeder riep constant dat hij daar van af moest en uiteindelijk gehoorzaamde het beest.

Wat ik wel jammer vond.

Vanavond toch even mijn haar wassen want mezenjong was niet zindelijk.

Daar kwam ik later pas achter.

Prachtige ervaring.

groet

rené

PS: op mijn facebook-account heb ik er ook een filmpje van gezet. Dus als je een facebook-account hebt en mijn naam intikt kun je dat zien. Ondertussen is het door meer dan 2000 mensen gezien!!