ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr. 70

Ik kwam in een blog de naam Poetin tegen en wist meteen dat ik dat blog als oud blogje wilde plaatsen. Het is een verslag van de Gayparade van 3-8-2013 en heet:

GAYPARADE: DE ANTI-POETIN BOOT

De anti-Putin boot van Amnesty International was voor mij de meest relevante boot. Daarom die maar eerst geplaatst. In de loop van de avond zet ik er andere foto’s bij, maar het is een heel werk want ik heb weer veel te veel geknipt.

Met een op het publiek gerichte camera en video-scherm werd gesugereerd dat alle toeschouwers op homovriendelijkheid werden beoordeeld en vanwege hun homopropagandistische aanwezigheid weggestuurd zouden worden (foto 2), of de gevangenis in dus, als je Rus bent.

DEZE FOTO’S ZIJN GENOMEN OP HET WESTERDOK, HET BEGINPUNT, DIE UIT MIJN RAAM KOMEN MORGEN.

groeten

René

De minister van defensie:

I want to break free: