ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr. 56

Renée Soutendijk die een film aan het opnemen was, geen idee welke.

Van 21 december 2005 tot en met 21 december 2006 heb ik elke dag één foto op mijn, om die reden begonnen, blog geplaatst. Met uitzondering van de drie weken die ik in dat jaar op vakantie was heb ik die ook elke dag vanuit mijn woning genomen. Maar omdat ik het jaar 2006 vol wilde maken heb ik tot het eind van dat jaar “toegiften” geplaatst, ook met foto’s die ik Uit Mijn Raam genomen had. Deze toegift was gevuld met BN-ers die ik vanuit mijn woning had gefotografeerd. Het blog was van 27 december 2006 en heette:

Foto elke dag UMR 370 toegift 6: BN-ers

Omdat ik al ongeveer tien jaar geen TV meer heb en zelden elders naar die treurigheid kijk weet ik steeds minder goed wie de BN-ers van tegenwoordig zijn. En zeker hoe ze er uit zien. Dus wie weet welke beroemdheden hier aan mijn raam voorbij zijn getrokken zonder dat ik daar erg in had. Degenen die ik ken zijn dus allemaal redelijk aan de oude kant. Ik weet dat ik nog ergens een paar exemplaren heb die ik helaas niet kan laten zien omdat ik ze niet meer kan vinden. Zo heb ik nog een mooie Kees van Kooten ergens weggestopt zitten. Mijn grote idool van vroeger Anneke Grönloh heb ik helaas een paar maanden geleden op een haar na gemist. En de bekenden die ik al op dit blog geplaatst heb zet ik er ook niet bij: Adèle heb ik al twee keer mogen plaatsen, Job Cohen, en twee ministers uit een van de vele kabinetten Balkenende (Kamp en Pechtold) en nog zo wat.
Overigens zijn het niet van die bizondere foto’s, maar daar ging het even niet om.
groet
viktorrené

Pier Massini
W.T. Schippers.
Cor van Rijn en gade.
Rijk de Gooier.
Wim Kieft.
Erwin Olaf en zijn toenmalige vriend
Jan Timman
Ad Visser
Frans Haks. Deze foto zet ik erop op 28 december.
Ik heb n.l. net gehoord dat hij is overleden, deze foto is van 6 september.