ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr 55

Ik ben de afgelopen 2 jaar maar 1 x in Artis geweest vanwege Corona, en aangezien ik een gewoontedier ben is het er nog niet van gekomen nu het weer kan, net als het eten in restaurants. Maar misschien is mijn enthousiasme ook wat getemperd omdat ik steeds meer het besef van gevangenschap van die dieren heb. Gelukkig doet Artis ook heel veel aan het behoud van soorten, zoals b.v. het jaguar fokprogramma, het uitzetten van vale gieren etc., maar toch.

Ik heb het een beetje “druk” met andere dingen, vandaar dat het bloggen er even wat bij inschiet. Gisterenavond bijvoorbeeld weer een sessie met een “model” in mijn nieuwe “studiootje” gedaan, was daarvoor al twee dagen bezig geweest met veranderingen aan dat ding, zoals bijvoorbeeld dat ik hem 20 cm hoger heb gemaakt, hij komt nu tot het plafond, en er een stellage voor een spiegel voor heb gemaakt. Die foto’s komen nog uiteraard.

Dit blog is van 5 april 2016 en heet:

KANGOEROE-JONG

De poten van de jonge kangoeroe, die disproportioneel lang zijn, steken uit de buidel waarin de moeder haar jong draagt.

Ik was vanmiddag in ARTIS en was er bijna niet weg te slaan, zo leuk.

De volgende foto’s zijn van het jong van een andere kangoeroe, allemaal vandaag genomen.

groet

rené