ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr. 43

Ik was eigenlijk op zoek naar Strijp S, het coole hotspot terrein van Eindhoven, omdat ik het daar een tijdje geleden over had i.v.m. een soortgelijk nieuw gebruik van oud industrieeel erfgoed in den Bosch. Maar toen kwam ik GLOW tegen, het Eindhovense Light Festival, en aangezien ik eergisteren toch weer een stukje Amsterdam Light Festival heb gelopen vond ik dat wel toepasselijk. Het blog is nog niet zo heel oud, namelijk van 19 november 2018 en heet:

GLOW EINDHOVEN: DE MARKT EN DE LICHTTOREN

Twee van de hoogtepunten van GLOW Eindhoven waren de Markt en de Lichttoren, hier de foto’s daarvan.

De Markt was voor mij wel het absolute hoogtepunt, echt een sprookje.

De lichttoren is het Philipsgebouw dat in het centrum staat en waarvan ik altijd dacht dat DAT de Witte Dame was, maar dat blijkt een ander gebouw te zijn.

groet

rené