ELKE DINSDAG EEN OUD BLOG: nr. 38

Dit herhaalblog is er eentje van precies 10 jaar geleden, 23 november 2011, alleen gekozen om de datum, en het heet: de laatste mistfoto’s. Maar dat was dus het derde mistblog van drie achter elkaar, en die andere twee hadden veel mooiere foto’s. En aangezien ik vroeger kennelijk minder foto’s neerzette kon ik die twee er qua aantal makkelijk bij zetten, en dat heb ik dus gedaan, die staan er onder en zijn van 20 en 19 november 2011.

DE LAATSTE MISTFOTO’S

Een beetje bij elkaar geraapt van de laatste dagen, geen verband. Hoewel: allemaal mistfoto’s en allemaal in mijn buurt genomen.

En allemaal ‘s-avonds.

Maar meestal kies ik foto’s in één post die picturaal bij elkaar passen, en DAT is dus nu niet het geval.

Foto1 is op het terrein van de voormalige tandwielfabriek BLOM, foto 2 uit mijn raam, foto 3 Nieuwmarkt begin van de Zeedijk, foto 4 Waterlooplein, foto 5 de Waag op de Nieuwmarkt, foto 6 Damrak, foto 7 Kloveniersburgwal, foto 8 Oude Kerksplein.

groeten

rené

MIST OP DE WALLETJES

Hoewel het in de stad altijd minder mist dan er buiten ontkomt ook de warme buurt niet aan de frisse flarden.

Groetjes

René

Blog van 20 november 2011:

NACHTMIST: STAKING OV

Blog van 19 november 2011:

Vanavond na mijn werk een uurtje nachtmistfoto’s gemaakt. Bij het station bleek dat de staking nog steeds niet tot iedereen was doorgedrongen. Hier en daar was nog iemand radeloos aan het ronddrentelen.

Op mijn werk kwam iemand te laat omdat ze er op had gerekend dat het streekvervoer wel reed. Dat bleek ook zo te zijn, alleen de bussen stopten  niet binnen de stadsgrenzen, en zij woont in Noord. Ze reden gewoon de haltes voorbij.

Heerlijk zo’n lichtgevoelige lens met een camera die 6400 ISO aan kan.

groetjes

rené