Druk in de tuin

Vanaf het dak van mijn huisje, de bomen in de gele avondzon staan bij de buren, mijn tuin heeft geen zon meer.

Afgelopen week al vier keer een aantal uren in mijn tuin bezig geweest met snoeien. Soms tot het donker werd, al zegt dat in deze tijd niet zoveel. Achter mijn huisje was het namelijk nogal uit de hand gelopen met bomen en struiken.

Het is wel koud maar als je bezig bent merk je daar eigenlijk niet zoveel van. En af en toe ga ik dan toch even opwarmen in mijn huisje. Dat krijg ik redelijk warm, met 8 kaarsen en een gasgaasje. Je moet wel je jas aanhouden maar als alles een uurtje brandt is het best om te doen, en in vergelijking met buiten gewoon warm.

Nog vier enorme snoei-klussen te gaan, maar ik vind het erg leuk om zo bezig te zijn, anders zit ik de hele dag toch maar achter de computer. Fysiek bezig zijn doet wonderen, ik kom er altijd moe maar uitgerust vandaan, het hoofd is leeg dan. Wel al de hele week spierpijn, dat is voor mij wel een aparte ervaring moet ik zeggen.

Af en toe zie ik een vogeltje, en als ik in mijn huisje zit ligt er een camera natuurlijk altijd klaar, twee keer gelukt deze dagen.

Groetjes

rené