DOODSHOOFD IN DE KEIZERSGRACHT

doDEF1

Ik noem dit blog niet voor niks DAGBOEKVANEENFOTOGEK: het laat echt een beetje zien waar ik mijn tijd aan besteed, en ja, dat is niet altijd even afwisselend want je bent soms een poosje met dezelfde dingen bezig. En nu zijn dat mijn fopto’s. Dus weer een blogje daarmee.

Dat betekent niet dat ik helemaal niks anders doe natuurlijk. Zo ben ik gisteren gaan lopen vanaf het begin van IJBURG naar Muiden. Maar de foto’s daarvan komen morgen omdat ik gisterenavond repetitie van mijn koor had en daarna te weinig tijd om een blog te maken. Ik had 200 foto’s dus dat is weer een werkje dat je niet in een vloek en een zucht tot een goed einde brengt, dat vergt enige liefde en aandacht.

De fopto’s van dit blogje heb ik zondag gemaakt, dus die komen eerst, dan heb ik dinsdag weer tijd om de foto’s van maandag te verwerken.

Bloggen is hard werken hoor!!!!!!!!!!

groetjes

rené

doDEF2

doDEF3

doDEF4