DO IT FOR THE LOVE

DO IT FOR THE LOVE. Op het kleine pleintje voor de ingang van NEMO.

Ja de Liefde, daar gaat het allemaal om natuurlijk. En als je op een niet-ego manier van jezelf houdt hou je van iedereen en alles, want alles is één.

De stad is een van de uitingsvormen van die onuitputtelijke liefde, en een prachtige bron om die liefde in zijn vormgeving te laten zien. Dinsdagavond ben ik weer een wandeling gaan maken, na een groot deel van de dag in de tuin doorgebracht te hebben.

Via het Oosterdok door de Zeedijk en de Geldersekade. Je zou zeggen, doe eens wat anders, want dat kennen we nou wel.

Nee dus, het is elke keer nieuw.

groet

René

Er vloog een fietser voorbij. Foto’s niet op volgorde, deze is van vóór het C.S.
Aria voor het Muziekgebouw. Ik denk altijd dat niemand mij ziet fotograferen, maar dat klopt dus niet zie ik af en toe op mijn foto’s.
Maar deze jongen was behalve aan het vissen ook aan het bellen, en dan zie je niks.
In een rond spiegelend raampje van NEMO.
Selfie met mobieltje.
Met mobieltje naar de andere kant gefotografeerd.
Deze dus wel ongeveer op volgorde.
Geldersekade, over een hek heen gefotografeerd. Ongeveer dezelfde heb ik al op facebook gezet omdat ik hem zo mooi vind. Doet mij denken aan mijn eerste plassenfoto’s in de jaren 90, dat deed niemand toen nog, ik kwam er meteen mee in het Parool. En ze wilden ook van de wereldomroep er een item aan besteden, maar toen ik hoorde dat ik dan boven een plas moest gaan hangen heb ik daarvoor bedankt. Snap nu echt niet waarom ik dat toen niet deed.