De voorstelling gaat door

Toen ik hier 25 jaar geleden kwam wonen ben ik meteen uit mijn raam gaan fotograferen. Ik herinner me nog dat ik het elke keer vreselijk vond als ik niet op tijd mijn camera in gereedheid had als ik iets leuks voorbij zag komen. Maar dat heb ik nu niet meer, er gebeurt zoveel dat als ik te laat ben dat helemaal niet erg vind, want binnen 5 minuten zie je wel weer wat anders dat de moeite waard is. Althans dat ík de moeite waard vind, want ik vind nogal veel dingen leuk. Ik weet dat ik daar mee uit moet kijken want wat ik zelf interessant vind word dat tegenwoordig niet door iedereen gevonden, vermoed ik. De mens heeft in deze tijd wat meer prikkels nodig om de aandacht vast te houden, denk ik. Dus ik houd met het maken van mijn blogjes wel rekening met die interessantheids-factor, ik leg a.h.w. de lat wat hoger dan wat ik zelf zou doen als ik ze alleen voor mezelf zou maken, ik ben me toch bewust van het feit dat hier wat mensen komen kijken.

Groetjes

rené

Pas toen ik een foto had uitvergroot zag ik wat hij aan het doen was: er lagen overal groene kraaltjes, ik denk dat hij een ketting om had die gebroken was, maar het kan ook zijn dat die van iemand anders is geweest en hij die kraaltjes kon gebruiken voor een eigen project.
Hé, komen wijde pijpen weer eens in de mode? Dat begon al in de jaren zestig van de vorige eeuw. Ik herinner me dat ik er ooit een gehad heb, maar ik was er toen ook niet dol op.
Kinderwagen cabriolet.