De tuin met Pasen

Ook als het er niet het ideale weer voor is ga ik naar mijn tuin, zoals gisteren en vrijdag. Zaterdag was het te erg, het regende zowat de hele dag, en om nou alleen maar in mijn tuinhuisje te zitten…….

De allergrootste snoeiklussen zijn gedaan en nu ben ik alleen maar aan het “finetunen¨, ik kan even niet op het Nederlandse woord komen. Ik kijk veel naar youtube-jes, en met name naar Amerikaanse spirituele sites/channels, vandaar dat ik tegenwoordig soms zelfs in het Engels denk.

Gisteren heb ik er een paar gezien die over de komende zonsverduistering van 8 april gingen. Dat soort kosmische gebeurens schijnen een grote impact te hebben op de mensheid, en vooral deze heeft een enorme potentiële invloed. Het schijnt een hulpmiddel te zijn bij het herkennen en loslaten van dingen waar je aan vast zit en die je belemmeren open en vrijelijk je innerlijke potentie zijn gang te kunnen laten gaan. En bovendien een push te geven in de transitie van aarde en mensheid naar een hogere vibratie, richting vijfde dimensie, the age of aquarius dus. Ondanks het feit dat die niet hier te zien is, helaas mag ik wel zeggen, heeft hij toch invloed op de hele mensheid, dat komt omdat wij mensen met elkaar verbonden zijn.

De totale zonsverduistering is in de V.S. en Mexico te zien en Jan zit daar net in die tijd, hij gaat voor een maand daar op vakantie met zijn vriend Marcel. Ik ben benieuwd wat ze ervan merken. Ik hou in ieder geval op youtube Next Soul Level in de gaten, want Alex Ferrari van die site zit precies in het gebied van de totale verduistering, in Austin, dus die heeft er zeker wat zinnigs over te zeggen.

Groetjes

René

Vanaf het pad voor mijn tuin: het Vliegenbos.
Net voor ik wegging, heel in de verte in het Vliegenbos, het werd al schemerig dus niet zo heel scherp
Idem
Alweer iets verder.
De eerste wilde Hyacint.
Verse blaadjes van mijn Clematis.
De daslook woekert weer aardig, ik trek ze er bij bosjes uit om andere plantjes heen die dreigen verstikt te worden.
Pas op mijn computer zag ik het beestje op de vorige foto.
Ook de dovenetel staat in bloei.
De varens bijna ontkruld.
Even krabben.
Perenbloesem.
De vlinderstruiken flink gesnoeid, maar dat vinden ze goed, ze lopen weer uit op ogenschijnlijk dood hout.
De Camelia doet het als nooit tevoren.