De stand van zaken

Rond het station, en in huize Louman.

Om met het eerste te beginnen: het schiet al aardig op met de ondergrondse fietsenstalling, alleen nog een kwestie van wat bestrating en opruimen volgens mij. Aan de andere kant van het station begin je ook al te zien wat die IJ-boulevard nu eigenlijk in gaat houden. Die lijkt me toch voornamelijk de lengte te krijgen van het station, maar het gaat beslist leuk worden.

Mijn eigen stand van zaken is een beetje de nulstand. Mijn deelname aan de Hartjesdagen was eigenlijk een oprisping, want ik heb al langer het gevoel dat ik vol zit in mijn hoofd en daarom weinig initiatieven ontplooi en liefst zo weinig mogelijk meemaak. Maar ja, dat heb je niet altijd in de hand. Zo kreeg ik na het blogje dat ik maakte over die Hartjesdagen een computercrash. En niet zo’n kleintje ook, mijn computer was naar de gallemiezen, maar de schijven met gegevens waren nog goed. Een dag later had ik al een tweedehands nieuwe, van mijn ex. Mijn gecrashte exemplaar was 12 jaar oud en deze nieuwe 4 jaar, maar is een hele goede: wordt ook wel als server gebruikt. Niet door mij natuurlijk, ik heb nulkommanul verstand van dat soort dingen.

Het bloggen was al minder geworden, maar gaat even helemaal stoppen want ik ga op vakantie. Ik heb het idee dat ik daarna weer eens een stap moet zetten met mijn foto’s. Maar geen richting nog, misschien wel iets heel anders zoals filmpjes maken en bewerken, maar dat schijnt weer enorm veel tijd te kosten en ik wil ook minder achter de computer zitten. Maar al met al heb ik het gevoel dat ik een beetje vastgeroest ben en dat er weer eens iets nieuws moet gebeuren.

De foto’s van dit blog zijn allemaal gisteren genomen. Ik waande me in het buitenland, was al heel lang niet op die plaats achter het station geweest, vond het prachtig, en er kwam ook nog eens een cruiseboot langs varen, echt genieten was het.

groetjes

rené