De rest van de ARTIS foto’s

Helemaal vergeten dat ik behalve vogels ook nog andere dieren had gefotografeerd in ARTIS afgelopen vrijdag. En die foto’s bleken helegaar niet slecht te zijn, dus gooi ik er nog maar een ARTIS-blogje tegenaan.

Ik ben de laatste tijd elke dag in mijn tuin, vooral aan het snoeien, dat is werkelijk een giga-onderneming. Ik stik van de houtwallen maar kan de takken eigenlijk nauwelijks meer kwijt, het loopt een beetje uit de hand. Maar daar hou ik wel van.

En wat heeft dat met ARTIS te maken? Nou, ik bedacht gisteren dat wat je daar aan dieren en ook planten ziet honderd keer interessanter is dan wat mijn tuin te bieden heeft, maar qua beleving wedijvert het in mij wel met elkaar. Ik voel me heerlijk in mijn tuin, geniet van alles en ben al blij met een roodborstje. Als ik zou moeten kiezen waar ik het liefst wil zijn, ja dan kies ik toch echt mijn tuin.

Maar de ARTIS-blogjes zijn wel smeuïger moet ik eerlijk toegeven.

Groetjes

rené

Mijn favoriete vogel, hoewel ik ook dol ben op flamingo’s.Met die laatsten heb ik trouwens altijd wel medelijden omdat ze hun leven in Artis moeten slijten.
Vrij en in gevangenschap door elkaar heen.
Nog een vrije vogel in de Zoo.