De mannen die het maken

Vanaf de helling van de Amsterdamse brug: vroeger lagen hier woonboten, nu zijn ze er een jachthaven aan het bouwen. In een van de barakken hierachter ben ik in de grijze oudheid eens geweest: het was toen een studio waarvan de eigenaar/beheerder/gebruiker iets kreeg met een zangeres van de noodploeg van de Uitmarkt waar ik ook in zat.

Op de meeste foto’s staan de mannen die alles maken, deze jachthaven en een eindje verderop een hele nieuwe wijk, de sluisbuurt. Ik heb wat met mannen die aan het werk zijn, vooral als ze in de hoogte bezig zijn. Maar soms hoeven ze niet eens aan het werk te zijn.

Groetjes

rené

Een gedeelte van de haven is al klaar en in gebruik.

Vanaf hier het werk aan de nieuwe wijk, de Sluisbuurt, al weet ik niet of die zo officieel heet, maar ik zag dat staan op een bord.