De Jan Schaefer brug

Elke keer wanneer ik de Jan Schaefer-(je weet wel:”in gelul kan je niet wonen”)-brug naar Java-eiland onderdoor fiets, want ik ga er zelden overheen, MOET ik foto’s maken. Dus dat laat ik maar eens een keertje zien hier.

Prachtige brug. Je kan er veel meer mooie foto’s maken dan ik nu laat zien, je kan echt aan de gang blijven. Maar ik beperkte me deze keer.

Dit blog met de tekst hierboven stond al klaar op 30 november vorig jaar, maar er kwam steeds iets interessanters tussen. Afgelopen zondag kwam ik er weer langs en besloot er nu maar eens óp te gaan en dáár wat foto’s te maken zodat ik dat blog eindelijk eens met goed fatsoen zou kunnen neerzetten.

Dus bij deze.

De brug is trouwens demontabel: tijdens SAIL van een paar jaar geleden zag ik hem in een van de havens liggen.

Groetjes

rené

VANAF HIER ZIJN HET DE FOTO’S VAN AFGELOPEN ZONDAG: