Dag 2022

Gisteren het jaar spetterend afgesloten met SYMPHONICA IN CASA ROSSO, het travestie-festijn dat al jaren door Coco Coquette wordt georganiseerd in Casa Rosso op de wallen.

Het was werkelijk geweldig leuk. Geestig, prachtige outfits, goed gezongen, en waar dat wat minder was werd dat gecompenseerd door de hilarische act. En de helemaal in de stijl van Casa Rosso uitgevoerde paal-act mocht er ook wezen.

Natuurlijk een paar bekenden gezien en na de voorstelling naar de Queenshead getogen waar het super gezellig was, nog leuk met twee mooie Ierse jongens gebabbeld en Jan kwam er nog een oude bekende tegen uit zijn werkzame leven als luchtvaart-econoom. Daarna bij Indra Pura aan het Rembrandtplein heerlijk Indonesisch gegeten.

Het slot van een veelbewogen jaar. Morgen ligt er een maagdelijk nieuw jaar op invulling te wachten, ben benieuwd wat het gaat worden. Ik heb het idee dat het een topjaar wordt in alle opzichten. Ik kijk soms op youtube naar astrologische en tarrot voorspellingen, of eigenlijk zijn dat meer aangevers van trends, en die zien er goed uit, vooral op het gebied van de spirituele ontwikkeling van de mensheid.

Waar ik de laatste tijd vaak naar kijk zijn de filmpjes op youtube van mensen die een Bijna Dood Ervaring, Near Death Experience, hebben gehad. Die verhalen verrijken mijn leven echt, ik kan iedereen aanraden er eens eentje, of méér want ze zijn allemaal verschillend al hebben ze 1 gemeenschappelijke factor, te bekijken. Ze zijn in het Engels maar met de Engelstalige ondertiteling die je kan instellen is het goed te doen. Makkelijk te vinden op youtube als je in de zoekbalk Near Death Experience intikt, al is NDE ook al genoeg. Vandaag zag ik een filmpje van dr. Eben Alexander die boeken over zijn NDE heeft geschreven. Hij had nog maar 2 % kans om te herstellen van een meningitis, maar is er geheel hersteld uit gekomen en dat kon helemaal niet. Waarschijnlijk omdat hij neuro-wetenschapper is, en andere wetenschappers op grond van hun kennis het onmogelijke van zijn herstel begrepen, wordt hij daarna zeer serieus genomen en is hij alleen bezig middels boeken en lezingen ons bewust te laten worden van de liefdevolle dimensie waar we naar terugkeren en die hij bewust heeft meegemaakt.

Zaaalig uiteinde en een verschrikkelijk goed 2023 gewenst allemaal.

Groet

René

PS: ik heb de laatste tijd niet zoveel zin in fotograferen, en deze foto’s zijn daarom ook niet met mijn goede camera genomen, zoals je kunt zien, maar alleen even met mijn mobieltje om de sfeer een beetje weer te geven.