Couturier Peter Rommers

Voor het buurtblad D’OudeBinnenstad maakte ik foto’s voor het artikel dat Norinda Fennema maakte over couturier Peter Rommers. Zo kom je nog eens ergens. Er zou maar één foto gebruikt worden en de keuze is op de bovenstaande gevallen, een van de eersten die ik nam.

Maar voor het blad moest hij zwart-wit gemaakt worden en bovendien gecropt zodat alleen Peter er op stond, zonder de spiegeling. Maar ik mocht hem hier plaatsen MET spiegeling en in kleur, dus ook met Norinda er op. Op de website hebben ze trouwens de foto op de voorpagina wel in kleur gezet, nog steeds gecropt, maar in de papieren uitgave dus zwart-wit.

En ja, wat ik al eerder zei: ik mis bij artikelen altijd veel foto’s, vind het altijd te weinig, wil gewoon meer zíén. En dat kan in dit blog, dus hier volgen nog wat beelden van zijn atelier aan de Oudezijds Voorburgwal, schuin tegenover hotel The Grand, het voormalige stadhuis. Wil je er meer over weten lees dan het artikel door HIER te klikken.

Groet

René

Toen ik gisteren dit blog maakte bedacht ik pas dat je van die afvallapjes leuke mondkapjes kan maken.