Boffen: Bal Boot Behulpzaamheid

je moet een beetje boffen als fotograaf. Ik zat afgelopen zaterdag op een bankje bij het Westerdok, na een wandeling door de superdrukke stad, toen ik van daaruit een foto maakte van de gebouwen aan de overkant van het IJ. Ik moet er eerlijkheidshalve bij zeggen dat ik de bal die in het water lag, en de jongens aan de kant, helemaal niet gezien had. Pas thuis zag ik dat, tot mijn grote genoegen. Zo kon ik de foto “croppen” en als eersteling gebruiken voor het vervolg van het wel en wee van de in het water belande bal. Want toen ik die eenmaal wel gezien had wist ik dat het een leuke fotoserie zou opleveren.

Het is natuurlijk geen schokkende gebeurtenis, maar ik genoot van het vastleggen ervan.

Groetjes

rené

Kijkend naar de reddingsaktie.
Gaat het lukken?
De man op deze boot die net voorbij voer werd door de jongens gevraagd of hij de bal wilde opvissen, en dat deed hij. Was nog niet zo makkelijk.
Als dit geen broertjes zijn weet ik het niet meer. Deze foto schreeuwt trouwens bij nader inzien om een zwart-wit versie, die heb ik net gemaakt en ik zet hem onderaan deze reportage.
Jaaaa, eindelijk te pakken.
Ondertussen was een van de drie jongens omgelopen om aan de andere kant de bal in ontvangst te nemen.
Geen onverdienstelijke worp.
Vangbal.
En weer terug……
….terug in de balspelkooi. Ik vraag me wel af hoe die bal daaruit heeft kunnen ontsnappen, misschien stond de deur open.
En weer lekker verder.

ALLE FOTO’S ZIJN IN VOLGORDE VAN MAKEN GEPLAATST, MAAR DE VOLGENDE IS EEN ZWART-WIT VERSIE VAN EEN FOTO MIDDENIN: