Binnen spelen

Daar ben ik het heeelemaaaal niet mee eens.

Met dit weer ga ik niet buiten spelen.

Dus dat werd mezelf binnen vermaken, de hele dag gisteren achter de computer met foto’s bezig geweest.

Een combi, dat wel: binnen spelen met buiten. Allemaal foto’s van plu’s namelijk in dit blog, een paar gisteren uit mijn raam genomen plus een paar die ik nog had liggen. Gelukkig krijgt die sticker-oproep van de foto hierboven geen grote navolging.

Ik kreeg daardoor trouwens allerlei nieuwe ideeën voor foto’s en bewerkingen. Zo zag ik een postzegel-plu, en ik bedacht toen opeens een plan om wat postzegels uit de postzegel-albums uit mijn jeugd te gaan fotograferen en ergens in te bewerken. Misschien dat ik dat vandaag ga doen als het weer zo’n regendag wordt.

Groetjes

rené

Scharrelkippen.
Pop-art.
PeuterPlakPlaatjesPlu.
Ook een soort postzegel-plu.
Vier van de 5 zie ik regelmatig in mijn tuin.
Als je vroeger een mailtje wilde versturen moest je daar een postzegel opplakken die je van tevoren moest kopen. Die postzegels gingen een apart leven leiden want ze werden steeds mooier, ook al omdat ze dan nog interessanter werden voor verzamelaars die ze dan kochten en daarmee de staatskas spekten.
Geen regenboog-plu.
Kunst-plu: Gustav Klimt
IJsvogeltjes op de loer.
Die man had natuurlijk een hele petten en hoeden-verzameling, en toen hij daar een foto van had gemaakt zei hij tegen zijn vrouw: maak jij daar nou eens een mooie plu van. Zodoende. Wat natuurlijk meer voor de hand ligt is dat zij solidair met hem wilde zijn en gezellig óók petten wilde dragen.