Bewerkte spiegelingen Oosterdok

Op dezelfde dag dat ik die andere dingen zag aan het Oosterdok, zie blog van gisteren, moest ik tussendoor ook daar enige spiegelingen fotograferen. En omdat het gisteren regende en ik toch het grootste deel van de dag binnen zat en onnuttig kon besteden heb ik me daar maar eens op geworpen.

De foto’s zijn allemaal 180 graden gedraaid en dan nog eens horizontaal gespiegeld. En in een paar gevallen ook met kleur bewerkt. Uiteindelijk kwam er zelfs een fopto tevoorschijn.

De zesde foto is een beetje therapeutisch. Ik heb in mijn jeugd drie keer gedroomd dat ik verdronk in donker water, vanaf een rechte kade ‘s-nachts het water in gedonderd. Elke keer als ik aan de Oostkant van het Oosterdok loop moet ik daaraan denken en blijf ik meestal ver van de rand, want het lijkt daar heel erg op die droom die ik me nog zo goed kan herinneren. En als ik er dichterbij loop let ik ontzettend op.

In de loop van de middag werd het trouwens droog en ben ik toch naar de tuin gegaan. In de ochtend was ik al in het oude-van-dagen-uurtje tussen 7 en 8 mijn wekelijkse booschappen bij de AH gaan doen, en ‘s-avonds had ik yoga met zoom, wat is een dag lang als je vroeg op staat.

Groetjes

rené

Rood wit blauw.
De Geluksboot.
De Lena Maria.
Deze spiegeling is de fopto hieronder geworden.