APARTE TYPES: PEACE AND LOVE?

ar1

Zo, eindelijk weer internet, modem stuk en voordat er een nieuwe was en ik de drempel om hem te plaatsen had overwonnen waren we bijna een week verder. Moet nou nog tijd vinden om mijn e-mails door te pluizen en nog zo wat.

Veel minder foto’s gemaakt ook, heb de gelegenheid aangegrepen om eens zonder camera en zonder mobieltje te leven, is me goed bevallen. Je kijkt toch anders. Hoewel ik af en toe toch een héééél klein beetje spijt had dat ik geen camera bij me had, met name in Zandvoort waar ik een prachtige foto had kunnen maken van iemand die heel hoog aan het werk was bij de opbouw van het reuzenrad aldaar. Strakblauwe lucht en dan zo’n nietig figuurtje aan de top van dat enorme gevaarte, prachtig.

Wel af en toe foto’s uit mijn raam gemaakt: dat kan ik echt niet laten met de camera altijd in de buurt. En ik ben ook altijd geïntrigeerd door randfiguren, daar kan ik letterlijk uren naar kijken, hoe die hun tijd doorbrengen. Eigenlijk is dat misschien wel het summum van het leven in het nu, maar daar kan ik me ook deerlijk in vergissen. In dit blog laat ik daarvan iets zien.

Groetjes

rené

Heel verschillende werelden:

ar2

Hij had wondkorsten in zijn gezicht, gevochten, gevallen?

ar3

Hoe staat het met het genezingsproces?:

ar4

Ah, een andere vrije vogel?:

ar5

Nou toch wel een lekker kleedje gescoord, nog helemaal goed:

ar6

Er is natuurlijk maar één man aan wie je een touwtje kan vragen om dat kleed te binden:

ar7

Ja dat touw kwam natuurlijk niet van een keurige rol af:

ar8

Maar het werkt wel:

ar9

Men leefde intens met hem mee:

ar10

Zoooo’n stukje meneer:

ar11

Zo, even de lege flessen wegbrengen in mijn design-tas:

ar12b

Hé, wat een aparte design-tas:

ar12c

Balans, ja het gaat nog prima op één voet:

ar13

Hij heeft echt smaak. Dat is geen grap hoor, ik vind dat echt:

ar14

Zo, weer en route:

ar15