Amsterdam wat ben je leuk

Gisteren naar de Cuyp gelopen. De foto’s van dit blog zijn van de Pijp. Ik begon natuurlijk wel eerder met fotograferen, maar vanaf daar werd het echt leuk. Ik moet er eerlijkheidshalve bij zeggen dat ik graag met de leukste foto een blog begin, en dat was die met de honden, en dat was in de Pijp. En aangezien ik het voor mezelf het prettigst vind om de foto’s in volgorde van nemen hier neer te zetten, is dat ook al een reden om de voorafgaande foto’s weg te laten.

Groetjes

rené

Ingang van de Cuyp vanaf de van Woustraat.
Elektriciteitshuisje.
GEB-kikker.
De Zuiderkerk vanaf de Sarphatikade.
Naast Carré. Geen idee.
De fotograaf van het viertal.
Wat een ENORME Partytent dacht ik in eerste instantie, zeker voor een groot feest.
Maar het bleek dus iets anders.
Deze kop op een boot heb ik al eens gefotografeerd en hier neergezet.
De oorlog is nooit ver weg, en komt naar mijn gevoel steeds dichterbij. De Russen zijn aan het uitvogelen waar onze internetkabels en elektriciteitskabels liggen, las ik vandaag.
Waterlooplein.
En weer thuis.