Amsterdam Light Festival

Twee keer heb ik een gedeelte van de lichtfestival route gelopen. Als ik geen fotogek was geweest weet ik niet of ik het zo mooi had gevonden, maar ja, ik ben het nou eenmaal wel. Dus ik heb me erg geamuseerd met het fotograferen van diverse lichtobjecten. Maar als ik die gekte niet had gehad was ik waarschijnlijk een stuk minder enthousiast geweest. In vergelijking met Eindhoven, waar ze het soortgelijke GLOW hebben, vond ik het keer op keer drie keer niks hier. Dáár is het af en toe echt spectaculair, hier denk je zo nu en dan: ach, aardig gedaan. Maar spectaculair is het nooit. En bovendien is een van de dingen die hier gewoon niet kloppen dat alles veel te ver uit elkaar staat, je loopt je suf terwijl er niks te zien is.

Vanaf vandaag zijn de objecten trouwens wel weer na vijven verlicht, dat scheelt al weer wat.

Desondanks heb ik er toch van genoten, maar dat is dus meer omdat ik fotograferen leuk vind, en er genoegen in schep om te proberen van elke drol een taart van Kuyt te maken..

Groetjes

rené