Altijd wat te fotograferen

Brug over het water van de Oudeschans.

Gisteren de hele dag binnen gebleven tot aan het eind van de middag, toen moest ik er even uit. Rondje Oudeschans en stukje Oosterdok, maar niet de gebruikelijke hele ronde want ik kreeg honger, dus tot Nemo en toen weer terug.

Ik was in de Uilenburgerstraat een fiets aan het fotograferen omdat ik daar een beeld bij kreeg, maar het lukte niet wat ik voor ogen had. Toen zag ik wel twee meisjes heel fotogeniek op een trappetje zitten en ben naar ze toe gegaan om te vragen of ik ze mocht fotograferen. De ene keer vraag ik dat en de andere keer niet, meestal niet als het ver weg is. Ik heb ze mijn site gegeven en ze hebben al gereageerd, zie bij de reacties. Ik krijg hier trouwens altijd weinig reacties, maar wel op facebook op deze site omdat ik er daar altijd een link bijzet naar deze site en het makkelijker is om dáár te reageren, kennelijk.

Het licht was prachtig af en toe vooral als de zon scheen in combinatie met de donkere wolkenj, het had iets herfstigs.

De eerste 10 zijn van de Oudeschans, de volgende 8 van het Oosterdok en de laatste 2 van de Uilenburgerstraat en de Jodenbreestraat.

Groet

René