Altijd feest

Vooral in de weekends bij mooi weer hoef je eigenlijk de deur niet uit. Maar ja, bij mooi weer wil ik juist wel naar mijn tuin of een ander stukje natuur, dus het is vaak een beetje schipperen. Meestal blijf ik langer fotograferen dan ik van tevoren had bedacht, maar uiteindelijk scheur ik me dan toch los van mijn uitzicht.

Zaterdag is de vrijgezellenparty-dag en de eerste en laatste foto laten wel een van de leukste verkleedpartijen zien die dat de laatste tijd heeft opgeleverd, hoewel ik die billenman van vorige week toch ook wel leuk vond.

Maar ook het zogenaamd gewone is al bijzonder genoeg. Ik vraag me trouwens de laatste tijd wel af of dat nou alleen in Amsterdam zo sterk is of dat dat de normale trend in heel het land is. Ik neem aan dat Amsterdam er toch wel uitspringt wat dit betreft, maar misschien is het ook in elke grote stad wel feest in het weekend.

Geniet en groetjes

René

Een elf.
Ik heb er wel vertrouwen in vanavond.D
Daar heb je nou een man voor.
ODF: Open Dutch Fiber GLASVEZEL
Oranje van boven.
Schattig.
Ik moest ff kijken maar het is toch wel duidelijk: Bob Marley.
De achterkant en de voorkant.
Sunset cruise.
Selfie?
Selfie?
Ik vind het de laatste tijd vaak leuker om vrouwen te fotograferen dan mannen, de meeste vrouwen zijn veel extraverter in hun kledingkeuze, gedurfder kan je ook zeggen.
Zwart-wit in kleur.
In gesprek met the lord?
Toneelengel, ook in gesprek met de regisseur?
Skelet-fiets, is nieuw voor mij.
Om af te ronden nog een keer dat haantje.