Als je je al je levens herinnert

Drie foto’s schemeren door elkaar heen. Alle drie eigen foto’s uiteraard.

Kan dat?

JA.

Er is iemand die zich al zijn levens herinnert, ook de levens op andere planeten en in andere dimensies. En daar niet alleen over vertelt, maar daardoor ook een boodschapper is geworden van het licht en verklaart hoe de schepping in elkaar steekt. En dus ook wat wij hier doen op deze planeet in de derde dimensie.

Onwaarschijnlijk? Kijk zelf en voel of het resoneert in jezelf. Als je er tenminste in geïnteresseerd bent.

Ik zet hieronder een link naar een interview met hem van 2,5 uur. Ik heb het helemaal bekeken en mijn perceptie over het leven is er definitief door veranderd. Of eigenlijk HEB ik nu pas een totale perceptie over het leven, tot nu toe was dat maar zeer gefragmenteerd. Maar dan nog, het blijft het topje van de ijsberg omdat het wel resoneert maar je het ook niet echt hebt meegemaakt, dus ook niet kan aanvoelen hoe het precies werkt.

We leven in een tijd dat alles duidelijk wordt, een immense overgangstijd, dat voelt iedereen denk ik. En daar horen dit soort “openbaringen” helemaal bij. Geloof niks, voel of de logica ervan helderheid verschaft.

De naam van de persoon is Matías De Stefano. Het interview is met Aubrey Marcus op diens podcast, maar er is veel op youtube van Matías De Stefano te vinden want hij is een onuitputtelijke bron van kennis. Niks “heilig”, gewoon inzicht. En humor trouwens.

De titel van het interview: IF YOU COULD REMEMBER EVERY LIFE YOU LIVED.

Our 9 Dimensional Existence EXPLAINED FROM MEMORY.

HIER de link naar DAT interview.

HIER de link naar een ander interview met Matías De Stefano door Aubrey Marcus

HIER nog een. DEZE DUURT MAAR 8 MINUTEN, TER INTRODUCTIE MISSCHIEN HANDIGER.

Maar zoals gezegd, er is veel meer van hem te vinden.

Groet

René

PS: de foto’s heb ik speciaal voor dit blog in elkaar geknutseld.