Als het maar niet ECHT mooi weer wordt

Ja want dan wordt dat binnenzitten wel een probleempje op den duur natuurlijk.

Hoewel: bij mooi weer kan ik op mijn balkon zitten en naar de buren zwaaien.

Mijn huis is ondertussen bijna opgeruimd.

Gisterenochtend weer naar het oudelullen-uurtje van de AH geweest: in die enorme winkel slechts vier klanten, heerlijk. Bij gebrek aan plastic handschoentjes heb ik met een plastic zakje over mijn handen de boodschappen uit de schappen gepakt, liet daarom nog bijna een pot tomatensmurrie vallen. En mét een mondkapje op, al hoorde ik dat die dingen van de gamma niet helpen, maar ja, het geeft toch een beetje een semi-veilig gevoel al is het nep.

Ben wel een beetje ontregeld. Omdat ik om 7.30 u. bij de AH wilde zijn ben ik om 7.00 u. opgestaan. Ik kreeg het voor elkaar om om 01.15 u. naar bed te gaan, wat dus eigenlijk 00.15 is volgens de wintertijd waar mijn systeem nog aan gewend is. Dus dat vond ik een hele prestatie, maar natuurlijk veel te kort geslapen, ik wilde nog terug naar bed. Maar toen ik weer thuis was bleek ik toch nog wat vergeten, dus weer terug waarna ik dan toch maar door ben blijven lopen om te fotograferen. DIE foto’s komen nog trouwens. Uiteindelijk was ik pas na 9.00 u. thuis en ben ik niet meer naar bed gegaan. Dus rond 16.00 u. ingestort, 2 uur geslapen en heel raar wakker geworden. Ontregeld dus.

Enfin, we zullen doooooorgaan, want inderdaad: we MOETEN wel

We zullen doooooorgaan, al is het soms de hel

We zullen doorgaan

Nou zo erg is het niet hoor, echt niet, maar af en toe een beetje zeuren helpt enorm.

Groetjes

rené.

Ontsmettingsmiddelen?
Wat een moooooie fiets, ik word er helemaal blij van.