Alleen maar vogels

Iedereen die hier vaker komt weet dat ik iets met vogels heb. In mijn tuin kan ik er niet genoeg van krijgen. Ik blijf ze fotograferen ook, want al zijn het steeds maar een beperkt aantal soorten daar, de foto’s ervan zijn toch steeds anders. Toch zit ik erover te denken om af en toe eens gebieden met weer heel andere vogels op te gaan zoeken. Eigenlijk heb ik dat afgelopen vrijdag gedaan, ik ben namelijk naar Artis geweest. Ik heb een abonnement en mag een introducé meenemen die er dan gratis in mag. Dat is wel de moeite waard want de entree-prijs aan de kassa is sinds 1 maart € 29,50 !!!!!!!!!!!!!!!

Vrijdag ging ik met Jan als gast. Hij heeft weliswaar zijn lidmaatschap van Artis opgezegd maar wilde er toch nog een keer naartoe. Hij zit namelijk in een fotoclub waar ze om de zoveel tijd een foto-onderwerp uitkiezen om dan later elkaar het resultaat te laten zien, en de keuze was ditmaal op Artis gevallen, vandaar dus.

De ene keer ben ik meer tevreden over mijn foto’s dan de andere keer, maar deze keer klaag ik zeker niet, ze zijn allemaal prachtig vind ik. Maar ja, die beesten zijn nou eenmaal zo mooi dat als een foto technisch gelukt is het meteen ook een mooie is, dus in die zin is het niet zo moeilijk. Hoewel we ook andere beesten hebben gefotografeerd laat ik in dit blog alleen vogels zien, dat waren er namelijk al zoveel dat ik er een heel blog mee kan vullen. Misschien maak ik ook nog eens een blog met die andere beesten, maar ja, ik heb gisteren weer tientallen schaduwfoto’s gemaakt omdat de zon weer eens scheen, dus die komen ook nog. En ik had me voorgenomen niet elke dag meer iets te plaatsen en er ook niet alteveel mee bezig te zijn.

Maar ja, maar ja……maar ja.

Groetjes

René