VAN RIJSWIJK NAAR RHENEN

 

cul40Dit is het tweede deel van het fotoverslag van de fietstocht van Culemborg naar Rhenen. Vanaf het dorpje Rijswijk naar Rhenen om precies te zijn.

Relaxt fietstochtje. Stoppen als je iets moois ziet dat je wil fotograferen. De enige overeenkomst met de fietsclubs waar Jan altijd fietstochtjes mee maakt is dat het gebeurt op de fiets, verder geen gelijkenis. Geen racerij, geen sportieve prestatie, alleen genieten van het kijken en fotograferen. Om de paar honderd meter stoppen.

Jan zei dat zijn andere fietsgenoten hier gillend gek van zouden worden. En ik zou gillend gek worden als het alleen hard fietsen zou zijn. Gewoon een bejaarden-tempo, hoewel die ouderen van tegenwoordig allemaal op een elektrische fiets rijden en ons doorgaans stuk voor stuk voorbij flitsen, dus bejaarden-tempo is heden ten dage misschien niet het goede woord want dat betekent nu: snel en gemotoriseerd.

Qua foto-onderwerp vond ik de lepelaar het bijzonderststssst. Twee keer zijn we die tegen gekomen, maar de eerste keer lukte het niet om die te fotograferen omdat we ze niet rustig genoeg benaderden, de tweede keer lukte dat gelukkig wél.

groetjes

rené

cul41

 

cul42

 

cul43

 

cul44

 

cul45

 

cul46

 

cul47

 

cul48

 

cul49

Mourik:

cul50

 

cul51

 

cul52

 

cul54

 

cul55

 

cul56

 

cul57

 

cul58

 

cul59

Molen-generatiekloof:

cul70

Vers-geschoren geiten:

cul71

Kermis voor een kerk in Rhenen, vanaf de andere oever:

cul72

 

cul73

Vanaf de brug over de Lek naar Rhenen:

cul74

 

cul75b

 

cul76

Vissers aan de Lek:

cul77

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *