TATOES

 

atoe1Een van de voordelen van warm weer is dat je de tatoeages beter kunt zien. En dan ben ik werkelijk verbaasd hoeveel mensen die hebben.

Zelf denk ik er vaak over om er een te laten zetten, want als het mooie zijn vind ik het echt heel geweldig. Maar ja, wat laat je voor de rest van je leven op je arm zetten hè, dat is toch even een afweginkje.

En kiezen is niet mijn sterkste kant.

Dus dan maar niks.

Groet

rené

atoe2

 

atoe3

 

atoe4

 

atoe5

Dit vind ik de mooiste van die op deze foto’s staan:

atoe13

 

atoe6

 

atoe7

 

atoe8

 

atoe9

 

atoe10

 

atoe11

 

atoe12

 

atoe14

 

atoe15

Dit grapje kon ik even niet laten:

atoe17

 

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

3 reacties op TATOES

  1. Sinds een paar dagen heb ik je blog ontdekt en ben helemaal fan van je. Wat een prachtigefoto’s iedere dag weer. Ik heb gezocht naar de mogelijkheid om je te volgen, zodat ik telkens een berichtje krijg, als je blog geplaatst is. Het ziet er naar uit dat dit op jouw blog niet kan, geeft niet, dan kom ik gewoon spontaan digitaal op bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *