STATION UTRECHT

 

ut1

Ik maak weer veel foto’s sinds mijn internet-aansluiting het weer doet maar heb toch weinig zin om uren achter de computer te zitten. Dus hier alleen station Utrecht toen we met de fiets in de trein op weg naar Culemborg waren om vandaar langs de Lek naar Rhenen te fietsen. Was trouwens erg mooi, zelfs lepelaars gefotografeerd, en daar komt zeker nog een blog van.

Maar nu dus alleen het prachtige station Utrecht waar het fotograferen begon. We waren trouwens van plan geweest om van Zwolle naar Deventer te fietsen maar de intercity naar Zwolle reed niet, alleen een boemel, die tegenwoordig sprinter heet, dus toen hebben we dit maar gedaan. En dus geen spijt van gehad.

groetjes

rené

ut2

 

ut3

 

ut4

 

ut5

 

ut6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography. Bookmark de permalink.

Één reactie op STATION UTRECHT

  1. willy schreef:

    een mooie reeks met oog voor detail

    groeten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *