PLU’S EN PLASTIC

 

reg1Met dit weer is het makkelijker de verwaarlozing in mijn huis aan te pakken. Vandaag een frame-pje gemaakt voor het gaas dat ik elke avond tegen mijn fotoraam prik: alle ramen hebben n.l. gaas vanwege de straling maar omdat je daardoor niet kan fotograferen haal ik het elke ochtend voor mijn fotoraam weg en prik ik het er dus elke avond met pushpins weer vóór, al zeker een jaar of tien als het niet langer is. Dus het hout van het fotoraam-venster is aan gort geprikt, eindelijk nu dus een frame-pje dat ik er voor kan hangen.

En een lade in mijn keuken viel uit elkaar, ook gerepareerd. Vandaag ga ik het gedeelte van mijn houten vloer bij de computer schuren en lakken, nadat ik daar gisteren met houtrotvuller de gaten van heb opgevuld (waarbij ik een splinter in mijn vinger kreeg die er nu aan het uitzweren is want ik kreeg hem niet te pakken).

En ondertussen wel naar buiten gekeken………….. dus…………….

Groet

René

reg2

 

reg3

 

reg4

 

reg5

Ik had al het idee dat het in het verenigd Koninkrijk niet allemaal op rolletjes ging:

reg6

 

reg7

 

reg8

 

reg9

 

reg10

 

reg11

 

reg12

 

reg13

 

reg14

 

reg15

 

reg16

 

reg17

 

reg18

 

reg19

 

reg20

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *