ZOMER

 

vr1aGisterenmiddag kwam toch echt de zomer om de hoek kijken. Ik moest van mezelf thuis blijven omdat ik vandaag met mijn koor het jaarlijkse slot-concertje heb en ik daarvoor wilde repeteren.

Maar ja, je kan niet aan een stuk door zingen, dus af en toe moest ik naar buiten kijken en dus fotograferen. Zo kreeg ik toch mee dat het zomer was. Niet alleen de kleding verraadde dat maar ook het feit dat de straatartiesten er weer waren, met name de CASUAL ACOUSTICS. Dat trio treedt hier al jaren op en heb ik uiteraard al vaak gefotografeerd. Ze hebben altijd veel succes, halen veel op en vandaag werd er, heel zomers, ook op hun klanken gedanst.

Aan het einde van de dag dacht ik dat ik ze maar eens moest vertellen dat ik de hele dag op en af foto’s van ze gemaakt had, en aanbieden om een paar van de leukste te sturen, dus ik ging even naar beneden en sprak de klarinettist aan. En dat moest in het Engels, dat is hier af en toe de voertaal geworden, zelfs in de AH kan je soms alleen met Engels terecht als je iets aan het personeel wil vragen. Enfin, het went nooit maar je zal wel moeten. En ze speelden leuk, dus….., nou ja. Ik kreeg een visiekaartje mee en daarom weet ik dus nu ook hoe ze zich noemen.

In de zomer lijkt het wel nog interessanter te zijn wat hier allemaal voorbij komt, ik keek mijn ogen uit.

Groetjes

rené

Piano-vervoer, ja het was echt een muziekdag:

vr2

Kees de Canadees:

vr3

Luchtige tiepjes:

vr4

Zéér luchtig tiepje:

vr5

Acrofietsbaat:

vr6

Modern lompen-proletariaat:

vr7

Gedanst werd er dus ook:

vr8

Dames van de toneelschool deden ook even mee:

vr9

Lilliputter-fiets:

vr10

Marx, een oude rooie:

vr11

Ook rood, maar dan anders:

vr12

RESPECT THE PAST, CREATE THE FUTURE staat er op zijn arm getatoeëerd. Ik zou zelf liever laten tatoeëren: IGNORE THE PAST, IGNORE THE FUTURE, LIVE NOW, maar daar zie ik toch maar van af:

vr13

Opwaaiende zomerjas:

vr14

Snorfietsen niet toegestaan:

vr15

Het eerste afscheid:

vr16

Het schijnt verboden te zijn om met ontbloot bovenlijf door de stad te gaan, hoorde ik laatst. Wat ik maar onzin vind. Hoewel…..:

vr17

Hé, een bekende:

vr18

Even uitrekken voor de fotograaf:

vr19

Daar istie weer met een fantastische outfit:

vr20

Leuker dan los:

vr21

Heel smaakvol:

vr21b

Ik zag niet waarom die krukken. Soms zie je wat er aan de hand is, maar nu dus niet:

vr21c

Het tweede afscheid, ze werden alledrie beknuffeld:

vr22

En toen haalde hij zijn wokpan met sinaasappel en boek tevoorschijn:

vr23

Soms lijkt het verstandig om afstand te houden:

vr24

Dat zie je niet vaak, dat mannen zo gaan staan:

vr25

Het zit er op, was een leuke dag en behoorlijk wat verdiend, zelfs een cd verkocht:

vr26

Leuk, zo’n verkeersknooppunt op je borst:

vr27

En de straatmuzikanten waren nog niet opgehouden of er werd een harp aangevoerd:

vr28

Op naar huis:

vr29

Op naar de stad:

vr30

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *