STADSLEVEN

 

stad1bJa ik hoef de deur niet uit voor een nadere kennismaking met het stadsleven, al doe ik dat wel vaak natuurlijk.

Ik wilde eerst uit-mijn-raam-foto’s combineren met wat ik zoal in de stad fotografeer, maar dat bleek toch niet te werken bij deze eerste poging. Toch ga ik dat nog eens proberen, want in principe is het natuurlijk hetzelfde, al hebben die foto’s uit mijn raam genomen toch iets gemeenschappelijks, een bepaalde sfeer die ze onderscheidt van de “gewone” foto’s van het stadsleven.

Enfin, het blijft leuk om het allemaal te doen. Ik kan er nog steeds niet over uit dat je de foto’s die je maakt aan de hele wereld kan laten zien zonder dat je ze hoeft af te drukken en ten toon te stellen. Die verwondering blijft, gek genoeg, want ik zou dat nu toch onderhand wel als de gewoonste zaak van de wereld moeten beschouwen. Dit blog bestaat al bijna 14 jaar b.v. Het feit dat ik dat al zo lang volhou heeft ook te maken met die permanente verwondering denk ik.

groetjes

rené

stad2b

 

stad3b

 

stad4

 

stad5

 

stad6

Ik zie het steeds vaker, problemen met drugs. Heb het idee dat er steeds makkelijker naar gegrepen wordt:

stad7

 

stad8

 

stad9

 

stad10

 

stad11

Het was een hilarische chaos met die plastic poncho’s in die stevige wind:

stad13

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op STADSLEVEN

  1. Sjen schreef:

    Die eerste foto , wauw !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *