ROOM WITH A VIEW ST. ANTONIESBREESTRAAT-JODENBREESTRAAT

 

au1Nou deze man heeft geen hoogtevrees, dat is duidelijk.

Op de tweede foto duwt een man een kar voort met fietsen die in de gracht gelegen hebben. Toen ik die gemaakt had kwam ik op dezelfde dag langs de plaats op de hoek bij de Kromboomssloot waar ik een weekje van tevoren oude verzopen fietsen had gefotografeerd, en vroeg aan een meisje dat daar net haar fiets op slot zette of die fietsen misschien net waren opgehaald. Dan zou ik n.l. deze foto nog even onder dat blog zetten.

Maar nee, dat was niet het geval. In tegendeel, er was iets heel anders gebeurd. Een paar dagen eerder hebben jongens uit de buurt de fietsen weer terug in het water gegooid, protesten van omwonenden aan hun laars lappend. Dus die fietsen liggen weer in het water!!

Groetjes

rené

au2

 

au3

 

au4

 

au5

 

au6

 

au7

 

au8

 

au9

Mijn buurvrouw van 78!!!:

au10

 

au11

 

au12

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *