SPELEN MET EEN INSECT

 

maan1

Bij een van de laatste volle manen zat dit insect aan de buitenkant van mijn fotoraam. Ik heb hem zo goed en zo kwaad als het ging hangend uit mijn raam gefotografeerd, maar bedacht dat het van binnenuit ook leuk kon zijn. Vooral als ik de volle maan er achter zou krijgen. Nou, dat is maar gedeeltelijk gelukt: het is de volle maan maar totaal onscherp, het had net zo goed een lamp kunnen zijn.

Dat is natuurlijk ook niet zo gek: dat insect, dat toch al heel klein is, op ongeveer een meter afstand fotograferen en dan verwachten dat de maan die op 400.000 kilometer afstand staat ook nog een beetje scherp wil zijn is misschien toch wel iets te ambitieus gedacht. Misschien met superieure apparatuur: ik heb een redelijke camera maar absoluut niet super. En bovendien wil ik nooit met statief fotograferen, en dat zou dan op zijn minst hebben gemoeten.

Enfin, ik had er toch lol in want ik ben lekker met kleurtjes in de weer gegaan zoals je kunt zien. Wat je ook kan zien: mijn smerige ramen.

groetjes

rené

maan2

 

maan3

 

maan4

 

maan5

 

maan6

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *