DE VOGELS ZIJN GEVLOGEN

 

vog1Gisterenochtend moeten ze uitgevlogen zijn, want vrijdag waren ze nog druk aan het foerageren en zaterdagmiddag waren ze er niet meer. Ik zal ze missen. Hoewel elk nadeel hep ook zijn voordeel, want nu hoef ik niet steeds te bukken als ik er langs loop. Ondanks dat ik dat altijd deed is er toch een keer een mees rakelings langs mijn hoofd geflitst.

Hier dus ter afscheid nog twee mezenfoto’s.

Toen ik vrijdag wat langer bleef omdat ik vanuit mijn tuin rechtstreeks naar de yoga ging zag ik iets wat ik nog nooit gezien had: een badderend winterkoninkje in het kommetjes van mijn engeltjesbeeldje, daar staan hier ook foto’s van. En voor de rest nog wat andere tuinfoto’s.

Groetjes

rené

vog2

 

vog3

Het badderende winterkoninkje:

vog4

Hij zag me wel hoor:

vog5

Heel erg op zijn hoede:

vog6

De enige foto die ik niet in mijn tuin maakte maar wel op het complex: een bijenzwerm die inmiddels in een mand is vervoerd naar ergens in Amsterdam-west naar een nieuw onderkomen:

vog8

 

vog9

Wilde kers, niet te eten, maar ik heb die boom indertijd geplant als steun voor een hangmat, die moet ik nog kopen, ben benieuwd of het er van komt:

vog10

 

vog11

 

vog12

 

vog13

 

vog14

 

vog15

 

vog16

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op DE VOGELS ZIJN GEVLOGEN

  1. willy schreef:

    vooral de tweede foto spreekt me aan

    prettige zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *