VLAKBIJ HUIS

 

b1Gisteren voor de yoga nog even een rondje buurt gedaan.

Altijd wat te zien.

De eerste foto is van het bankje van Adele, blue suede shoes noem ik de foto.

Wat nu het meest opviel waren de halsbandparkieten die aan de Kromboomssloot door iemand van hun natje en droogje werden voorzien. De gulle gever had zijn/haar raam open staan maar deed dat schielijk dicht toen er eentje bijna naar binnen vloog. Ze zijn er brutaal genoeg voor. Wat me trouwens opviel is dat ze er anders uitzien dan die je doorgaans ziet: twee grote rode vlekken op de vleugels en de rode halsband is veel groter maar gaat niet helemaal rood om de nek: een gedeelte is zwart.

Verder bleek weer dat de Kromboomssloot erg rustig is: er was geen toerist te bekennen. Die gaan allemaal naar het red light district. Dat is trouwens altijd het geval: toeristen zoeken elkaar op, ze houden van klonteren.

Groetjes

rené

b2

 

b3

 

b4

 

b5

 

b17

 

b7

 

b8

 

b9

 

b10

 

b11

 

b12

 

b13

Heel even geen auto’s voor de Armeense kerk omdat er twee auto’s tegelijk vertrokken. Snel een foto gemaakt maar toen ik die in de breedte wilde nemen ging er alweer eentje parkeren helaas:

b14

 

b15

 

b16

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *