UIT MIJN SLAAPKAMER

\scat1Een van de voordelen van mijn fotoraam van waaruit ik bijna al mijn room-with-a-view-foto’s maak is dat ik het niet open hoef te doen. Ik fotografeer er gewoon doorheen. Dat betekent wel dat ik niet loodrecht naar beneden kan fotograferen, en dat doe ik dan ook nooit. Ik zit daar namelijk meestal op de bank iets anders te doen en kijk af en toe naar buiten, en als ik wat leuks zie pak ik mijn camera. Je kan niet elke keer het raam open doen.

Bovendien is er ook geen mooi plekje pal beneden dat raam omdat er maar een klein stukje is waar ik mensen voluit kan fotograferen. Waar je wel heel goed mensen loodrecht van boven kan nemen is vanuit mijn slaapkamer. Maar dan moet je inderdaad ook een raam open doen en kan je ondertussen niks anders doen. En daar had ik gisteren nou eens een keertje zin in. Deze foto’s zijn dus allemaal van daaruit genomen, loodrecht naar beneden. Dat ziet er toch weer heel anders uit vind ik. Maar ja, als je ergens intensief mee bezig bent zijn de kleinste details soms enorme dingen, dus voor degenen die hier komen kijken is het misschien niet zo’n groot verschil, maar voor mij dus wel.

Groetjes

rené

scat2

 

scat3

 

scat3b

 

scat4

 

scat5

 

scat6

 

scat7

 

scat9

 

scat8

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op UIT MIJN SLAAPKAMER

  1. sjen miermans schreef:

    Ja Rene, dat is weer ‘ns een heel ander standpunt. Leuk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *