SUNNY SUNDAY IN THE CITY

 

city1Heerlijk die zon gisteren, al vond ik de wind te fris om naar mijn tuin te gaan. In de stad schijnt het altijd 6 graden warmer te zijn dan daarbuiten, dus lekker de stad in gekuierd. En nog een paar bekenden tegen gekomen ook, met twee heel lang staan kletsen.

En af en toe gefotografeerd, alleen als ik echt iets leuks zag, want ik kan van alles wel iets moois maken maar ben me aan het trainen om alleen dat te nemen wat ik echt erg leuk vind, en daar hoef ik dan dus ook niet veel aan te bewerken.

Soms vind ik het echt te vol met toeristen, en soms vind ik dat niet terwijl het even vol is. Gisteren vond ik het niet, vond die menigtes echt gezellig.

Het tweede blogje over Norg komt nog, wilde eerst dit even neerzetten.

groetjes

rené

city2

 

city3

 

city4

 

city5

 

city6

 

city6b

 

city7

 

city8

 

city9

 

city10

 

city11

 

city12

 

city13

 

city14

 


Precies één jaar geleden...

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *