SCHADUWEN

 

as1Ik geloof dat ik alles wat ik over schaduwen te zeggen had wel gezegd heb, dus dat doe ik nu maar niet meer.

Ik heb alleen nog niet alle schaduwen gefotografeerd, en tot dat wel zo is blijf ik dat dus doen, want het zijn er echt heel veel en ik ben er voorlopig niet mee klaar, denk ik.

Gisteren wist ik niet wat ik wilde gaan doen, maar toen ik aan de koffie zat en naar buiten keek werd de dag als vanzelf voor mij ingevuld: schaduwen fotograferen dus.

Maar ja, als de zon schijnt de hele dag binnen zitten is voor mij geen optie, koud of niet. Dus met de metro naar mijn tuin gegaan en het was heeeeerlijk daar, lekker gewerkt ook.

Ik heb een tijdje terug de Japanse Bruidsluier, ook wel Japanse Knoop genoemd, er uit gehaald maar dat betekent dat ik een flink deel van de afscheiding met de buren kwijt ben. Dus dat ben ik nu aan het opvullen. De bedoeling is dat ik een bestaande houtwal doortrek, maar dat is een behoorlijke klus. Daar ben ik dus aan begonnen en gaandeweg wordt dan duidelijk hoe dat verder moet. Als je iets doet volgt er vanzelf iets anders dat daarmee in overeenstemming is en zo ontrolt zich als het ware vanzelf het project.

Net als het leven zelf: het gaat allemaal zoals het moet gaan, vanzelf.

groetjes

rené

as3

 

as15

 

as5

Prachtige schoen-schaduwen:

as7b

En daarboven zat er een rokende man aan vast:

as6

 

as8

 

as4

 

as13

 

as17

 

as12

 

as10

 

Dit bericht is geplaatst in photography met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *